Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2021. szept. 17.
DSZC
  • Rendezvény
  • DSZC
  • DSZC iskolái

Találkozzunk a hétvégén a ZAMAT Fesztiválon!

A DSZC három intézménye is színes programokkal várja a látogatókat a gasztro-fesztiválon.

Találkozzunk a hétvégén a ZAMAT Fesztiválon!

A Debreceni Szakképzési Centrum képzési rendszere szerteágazó, hiszen 17 ágazatban kínál képzéseket a továbbtanulás előtt álló nyolcadikos diákoknak és a felnőtt hallgatóknak egyaránt. A DSZC iskoláiban nagy hagyományai vannak az élelmiszeripari, illetve a turizmus-vendéglátáshoz kapcsolódó képzéseknek.

Az idei Zamat Fesztiválon a centrum három iskolája képviselteti magát.

A Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola az ország legrégebben működő kereskedelmi és vendéglátóipari iskolája, ahol több mint 150 éve képeznek cukrászokat, szakácsokat és pincéreket.

A Debreceni SZC Irinyi János Technikumot sokan „sportiskolaként” ismerik, hiszen kiváló sportolókat adott a városnak, emellett viszont a térség élelmiszeripari képzésében is jelentős szerepe van az intézménynek.

A Nagytemplom szomszédságában található Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Technikumban rendkívül erős nyelvi képzés folyik. Az itt végzett szakemberek nemcsak a gazdasági életben, hanem idegenvezetőként, stewardess-ként vagy épp utazásszervezőként is megtalálják számításaikat.

A Zamat Fesztiválon a DSZC iskoláinak köszönhetően minden érdeklődő felfedezheti Magyarország gasztro-térképét, megismerheti a különböző nemzetek italait és aki elég bátor, akadály-ügyességi versenyen és különböző vetélkedőkön is részt vehet.

További információ a rendezvény hivatalos weboldalán, Facebook-oldalán és a ZAMAT Fesztivál 2021 Facebook-eseménynél található.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Idén is részt vettünk a Hajdú-bihari Napló állásbörzéjén

Idén is részt vettünk a Hajdú-bihari Napló állásbörzéjén

Az álláskeresőket többek között a Sensirion, a Tranzit-Ker, Schaeffler, a Globus, a Baromfiudvar, a megyei rendőr-főkapitányság és a honvédség várta, de a Debreceni Szakképzési Centrum kínálatával is megismerkedhettek a kilátogatók.

2021. szept. 16.
DSZC
A szakképzés karriert és jövőképet egyaránt ad

A szakképzés karriert és jövőképet egyaránt ad

A Napló állásbörzéjén kiemelt figyelmet kapott a látogatók részéről a Debreceni Szakképzési Centrum standja.

2021. szept. 16.
DSZC
Kezdetét vette a Debrecen24 - "Aludj máskor!" - 24 órás vetélkedő

Kezdetét vette a Debrecen24 - "Aludj máskor!" - 24 órás vetélkedő

Tavaly októberben 16 csapat részvételével került megrendezésre a DEMKI által szervezett Debrecen24 - "Aludj máskor!" - 24 órás vetélkedő előselejtezője, ahonnan 12 csapat jutott a ténylegesen 24 órán át tartó április 11-ére szervezett versenyre.

2024. ápr. 11.
DSZC


KIMIKK
4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Debreceni Szakképzési Centrum

      4030 Debrecen, Fokos utca 12.

    • Telefon: 06-52/437-311

      E-mail: dszc@dszc.hu

      OM azonosító: 203033

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

      Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


    2024Debreceni Szakképzési Centrum