Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


Együtt a fiatalok és Debrecen jövőjéért

A Debreceni Tankerületi Központ és a Debreceni Szakképzési Centrum a tanulók beiskolázásának és karriertámogatásának fejlesztése érdekében erősítette meg együttműködését, melyről a felek sajtótájékoztatón számoltak be.

2024. febr. 16.
DSZC

  NÉPSZERŰ

  Hello szakma! - Út a jövőbe

  Több mint 70 standdal, 7 konferenciával, 6 helyszínen, interaktív programokkal és modern technikai eszközökkel várja az érdeklődőket a Debreceni Szakképzési Centrum kétnapos pályaválasztási kiállítása.

  2021. szept. 30.
  DSZC

  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Tanácskozást tartottunk a szakképzési rendszerben bekövetkezett közelmúltbeli változásokról, valamint a partneri együttműködések aktualitásairól és lehetőségeiről. Az eseménnyel régi hagyományt hívott életre centrumunk.

  2024. febr. 16.
  Beke Ivett

   CATL és DSZC stratégiai együttműködési megállapodás

   Bővült a Debreceni Szakképzési Centrum partnereinek száma. Stratégiai együttműködést kötött a DSZC és a Contemporary Amperex Technology Hungary, melynek köszönhetően újabb lehetőségek nyílnak meg a szakképzést választó diákok előtt.

   2024. febr. 14.
   DSZC

    Folytatódnak a Karrierhetek

    A programsorozat folytatódik, február 05-én a Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum Karrierhete is kezdetét vette. A színes programok között a Karrierhét keretein belül február 06-án „Debrecen a lehetőségek városa” címmel városvezetői előadás és azt követően vállalati kerekasztal-beszélgetés is megvalósult.

    2024. febr. 6.
    DSZC

     EcoPro – Debreceni Szakképzési Centrum együttműködés

     Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá az EcoPro Global Hungary Zrt. és a Debreceni Szakképzési Centrum. A vállalat városunkban hozza létre első Dél-Koreán kívüli gyáregységét. A sajtónyilvános aláíráson az EcoPro, a DSZC vezetősége és az Országgyűlés Kulturális Bizottságának elnöke számoltak be az együttműködés tervezett elemeiről, a jövőbeli célokról, lehetőségekről.

     2024. febr. 2.
     DSZC

      Karrierhetek a Debreceni Szakképzési Centrum intézményeiben

      A Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium karrierhete január 29-én Tirpák Zsolt, a Debreceni Szakképzési Centrum kancellárjának előadásával vette kezdetét. A számos izgalmas program mellett csütörtökön Dr. Barcsa Lajos, alpolgármester előadásával folytatódott. A programsorozat az intézményben február 02-ig tart.

      2024. febr. 1.
      Beke Ivett

       Használd ki a szakképzés nyújtotta lehetőségeket az újévben is!

       Felnőttként tanulni? – Miért is ne! A Debreceni Szakképzési Centrum 11 intézménye a szakmai képzések széles választékával várja a tanulni vágyó felnőtteket is. Ha továbbképeznéd magad, rövid idő alatt szeretnéd bővíteni tudásodat, akár munka, család vagy egyetemi tanulmányok mellett is, akkor a szakmai képzéseket neked találták ki!

       2024. jan. 29.
       Mike Ágnes


        KIMIKK
        4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
        Széchenyi 2020

         • SZC logo fehér
         • Debreceni Szakképzési Centrum

          4030 Debrecen, Fokos utca 12.

         • Telefon: 06-52/437-311

          E-mail: dszc@dszc.hu

          OM azonosító: 203033

          Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111 Felnőttképző engedélyszáma: E/2020/000310


         2024Debreceni Szakképzési Centrum