Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hello szakma! - Út a jövőbe!


Hello szakma! - Út a jövőbe!

III. Hello szakma! – Út a jövőbe pályaválasztási kiállítás

A III. Hello szakma! – Út a jövőbe pályaválasztási kiállítás legfontosabb célja, hogy segítse a továbbtanulók pályaválasztását, betekintést nyújtson Debrecen széles képzési kínálatába és felvázolja, hogy milyen sokszínű karrierút áll azok előtt, akik technikumban vagy szakképző iskolában tanulnak tovább. A rendezvény helyszíne idén is a Nagyerdei Stadion, ahová várunk minden kedves érdeklődőt október 5-én és 6-án.

 

HELLO SZAKMA REGISZTRÁCIÓ

Út a jövőbe

Tovább

TÖBB MINT 80 KIÁLLÍTÓ

Az ide ellátogató tanulóknak, pedagógusoknak és szülőknek egyaránt lehetőséget biztosítunk a piacvezető vállalatok, szervezetek, és nem utolsósorban mintegy 30 oktatási intézmény képviselőivel történő találkozásra.

INTERAKTÍV PROGRAMOK

Kóstold meg a diákjaink által készített finomságokat, kérj magadnak egy szuper sminket vagy frizurát! Ismerd meg a legmodernebb technikai eszközöket, próbáld ki a 3D-nyomtatókat, a szimulátorokat és tégy egy rövid időutazást a jövőben!

ISMERKEDÉSI LEHETŐSÉG

A rendezvényen 30 oktatási intézmény oktatóival és diákjaival is találkozhatsz! Ha érdekel, hogyan telnek a mindennapok az iskolában, bátran kérdezz tőlük!

ILLUSZTRIS KÖRNYEZET

Az előző évekhez hasonlóan idén is a Nagyerdei Stadion rendezvénytereiben, tágas és modern környezetben tartjuk az eseményt.

HELLO SZAKMA 2023 , tervezte: Petra Erdei

Pályaválasztási kiállítás:

2023. október 5. (csütörtök) 10:00 -18:00

2023. október 6. (péntek) 09:00-17:00

 

Kérdés esetén keress bennünket bizalommal!

+36 30 955 7802
ugyfelszolgalat@dszc.hu

  Adatkezelési tájékoztató

Letöltés

  Kiállítók adatkezelési tájékoztatója

Letöltés


KIMIKK
4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Debreceni Szakképzési Centrum

   4030 Debrecen, Fokos utca 12.

  • Telefon: 06-52/437-311

   E-mail: dszc@dszc.hu

   OM azonosító: 203033

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

   Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


  2024Debreceni Szakképzési Centrum