Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 12.
DSZC

  A város fejlődéséért

  A Debreceni Szakképzési Centrum kancellárjának munkásságát Pro Urbe díjjal ismerték el Debrecen város napján.

  A város fejlődéséért

  A Debrecen érdekében kifejtett jelentős tevékenység elismeréseként Pro Urbe kitüntető díj adományozható azon természetes és jogi személynek, közösségnek, aki, illetve amely éveken keresztül munkálkodott a helyi társadalom javára az emberi tevékenység bármely területén. Az idei évben Pro Urbe díjjal ismerték el Tirpák Zsolt tevékenységét, aki a Debreceni Szakképzési Centrum kancellárjaként kiemelkedő teljesítményével és innovatív megközelítésével jelentős hatást gyakorolt a szakképzés rendszerére, ezáltal Debrecen versenyképességének fejlődésére egyaránt.

  Tirpák Zsolt a díj átvétele után kiemelte, bár az elismerést ő kapta, valójában az a Debreceni Szakképzési Centrum közösségéé. – Nagyon nagy megtiszteltetés és felemelő érzés, ha az ember munkáját elismerik, de valójában ez a díj egy olyan közösségé, ami tud csapatban dolgozni, tud közösen célokat megfogalmazni és megvalósítani. Nagyon büszke vagyok minden kollégámra és nagyon hálás vagyok, hogy együtt dolgozhatunk Debrecenben. Abban a városban, amely hihetetlen fejlődési korszakban él, mind a gazdáság, mind a munkaerőpiac tekintetében, így a lehetőségek városaként különösen nagy eredményekre és előre lépésre van lehetőség. Ebben a nagy folyamatban a Debreceni Szakképzési Centrum a szakemberképzés területén vehet részt, ennek okán kaptunk most elismerést, és nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy kaptunk, mert azt gondolom, hogy a város ezzel a díjjal elismerte azokat is, akik a szakképzés mellett döntöttek. A szakképzésnek van értéke és mindazok számára, akik a városban vagy a régióból idejövet szakmát tanulnak, ez az elismerés azt jelenti, hogy jövőképességet biztosító munka zajlik Debrecenben a szakképzés útján – fogalmazott.

  Előre tekintve a kancellár a fiatalok azt üzente, küzdjenek azért, hogy megtalálják, miben tehetségesek, mi az, amit szívesen csinálnak. – Azért érzem magam nagyon szerencsésnek, mert felismertem, hogy mi az, amiben én sikert érzek a mindennapokban, és amit érdemes minden nap tovább fejleszteni. Amikor kezdődik a munkaidő, akkor nem feszültséget vagy fáradalmat érzek, hanem várakozást és energiát ahhoz, hogy mindig újat alkossak. Hiszem azt, hogy ezt minden fiatalban fel lehet ébreszteni. Mindenki keresse meg, miben lehet tehetséges és eredményes, ha pedig ezt megtalálja, akkor valóban sikeres életet élhet, pályát, karrier és családot építhet – összegezte.

   

  Fotók: dehir.hu

  GALÉRIA

  A város fejlődéséért

  dsc_4955.jpg
  dsc_4933.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Főszerepben az erő és a kitartás

  Főszerepben az erő és a kitartás

  Országosan is egyedülálló megmérettetésre hívta a „fitnesztermekben edződött” középiskolásokat a Debreceni SZC Brassai Sámuel Műszaki Technikum: vármegyei Crossfit versenynek adott otthont az intézmény tornaterme.

  2024. máj. 22.
  Pénzes László
  Amatőr Kiütő Bajnokság - A továbbjutás volt a tét

  Amatőr Kiütő Bajnokság - A továbbjutás volt a tét

  A Mozdulj, Debrecen! iskolaprogram szervezésében amatőr kiütő bajnokságot rendeztek a Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégiumban közel 170 diák részvételével.

  2024. máj. 17.
  Pénzes László
  Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

  Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

  Nyári tábor a szakképzés jegyében – a lehetőségektől távol élő általános iskolások barangolhatnak majd Debrecen városában. A háromturnusos tábort a Debreceni Szakképzési Centrum és a Tanítsunk Magyarországért Program szakmai szerve, a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány közösen szervezi, a város és a DSZC gazdasági partnereinek támogatásával. Debrecen városa a diákok számára a közösségi közlekedés és szabadidős programok igénybevételét térítésmentesen biztosítja a tábor ideje alatt.

  2024. máj. 16.
  Beke Ivett


  KIMIKK
  4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Debreceni Szakképzési Centrum

    4030 Debrecen, Fokos utca 12.

   • Telefon: 06-52/437-311

    E-mail: dszc@dszc.hu

    OM azonosító: 203033

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

    Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


   2024Debreceni Szakképzési Centrum