Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 26.
BDR Média

  Debrecen gazdaságát és szakképzését mutatja be a fórum

  A Cívishír rendezvényén egymásratalának a munkát- és tanulási lehetőséget keresők és a cégek.

  Debrecen gazdaságát és szakképzését mutatja be a fórum

  Debrecen sajátosságait, a nagyváros gazdasági igényeit figyelembe véve új utakon járva szervezte meg a Cívishírt is megjelentető BDR Média a tavaszi állásbörzéjét, amely ezúttal a fő támogató, a Debreceni Szakképzési Centrum révén egyben felnőttképzési expó is. Az eseménynek otthont adó Fórum bevásárlóközpont mínusz egyedik szintjén közel 40 kiállító reprezentálja Debrecen és térsége gazdaságát, szolgáltatásait. Az immár tizenharmadik alkalommal megtartott munka- és dolgozókereső rendezvény újdonsága, hogy ötvözi az állásbörze dinamizmusát és a felnőttképzés inspiráló lehetőségeit. A BDR Média partnere, a Debreceni Szakképzési Centrum felismerte a börzében rejlő lehetőséget, és önálló standdal, majd a délutáni szakmai panelbeszélgetéssel népszerűsíti a centrum által kínált oktatási lehetőségeket. Az szakképzés és a cégek, szolgáltatók egyidejű bemutatkozása kelendő kombót kínál, hiszen az érdeklődők a munka-, a tanulási- és átképzési lehetőségekről a legilletékesebbektől egy helyen kaptak tájékoztatást.

  – A mai napon különleges lehetőség nyílik mindenki számára, hogy betekintést nyerjen a legfrissebb munkaerő-piaci trendekbe, felfedezze az új karrierutakat, és megismerkedjen a folyamatos tanulás és szakmai fejlődés legújabb módszereivel. A rendezvényünkkel olyan platformot teremtettünk, ahol a résztvevők közvetlenül kapcsolatba léphetnek a munkaadókkal, képző intézményekkel és iparági szakértőkkel – beszélt az eseményről Bereczki Szabolcs, a BDR Média ügyvezetője.

   

  GALÉRIA

  Állásbörze és felnőttképzési expó

  DSC_0066.jpg
  DSC_0075.jpg
  DSC_0150.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Főszerepben az erő és a kitartás

  Főszerepben az erő és a kitartás

  Országosan is egyedülálló megmérettetésre hívta a „fitnesztermekben edződött” középiskolásokat a Debreceni SZC Brassai Sámuel Műszaki Technikum: vármegyei Crossfit versenynek adott otthont az intézmény tornaterme.

  2024. máj. 22.
  Pénzes László
  Amatőr Kiütő Bajnokság - A továbbjutás volt a tét

  Amatőr Kiütő Bajnokság - A továbbjutás volt a tét

  A Mozdulj, Debrecen! iskolaprogram szervezésében amatőr kiütő bajnokságot rendeztek a Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégiumban közel 170 diák részvételével.

  2024. máj. 17.
  Pénzes László
  Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

  Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

  Nyári tábor a szakképzés jegyében – a lehetőségektől távol élő általános iskolások barangolhatnak majd Debrecen városában. A háromturnusos tábort a Debreceni Szakképzési Centrum és a Tanítsunk Magyarországért Program szakmai szerve, a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány közösen szervezi, a város és a DSZC gazdasági partnereinek támogatásával. Debrecen városa a diákok számára a közösségi közlekedés és szabadidős programok igénybevételét térítésmentesen biztosítja a tábor ideje alatt.

  2024. máj. 16.
  Beke Ivett


  KIMIKK
  4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Debreceni Szakképzési Centrum

    4030 Debrecen, Fokos utca 12.

   • Telefon: 06-52/437-311

    E-mail: dszc@dszc.hu

    OM azonosító: 203033

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

    Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


   2024Debreceni Szakképzési Centrum