Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jún. 22.
DSZC

  Technikusavató a Mechwartban

  Visszatértek alma materükbe a jubiláló Mechwartosok, ők díszoklevelet, a frissen végzett tanulók pedig technikusi oklevelet vehettek át június 22-én, szombaton, ünnepélyes keretek között. Több mint 250 bizonyítvány talált gazdára.

  Technikusavató a Mechwartban

  Hosszú évekre tekint vissza a technikusavató a Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikumban. Az ünnepségnek kettős célja van, egyrészt a technikusi oklevelet szerzett tanulók kézhez kapják okleveleiket, másrészt az 50 illetve 60 éve végzett egykori diákok díszoklevelet vehetnek át. A résztvevőket Dr. Barcsa Lajos, az intézmény igazgatója köszöntötte.

  Ebben a tanévben nappali tagozaton 161 tanuló szerzett technikusi oklevelet, a Mechwart tanulói gépgyártástechnológiai technikus, informatikai rendszerüzemeltető, illetve informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus képzettséget szereztek az érettségi utáni egy, illetve kétéves szakmai képzésekben. Az ünnepségen az 50 és 60 éve végzett tanulók közül 92 „öregdiák” tért vissza egykori iskolájába, hogy átvegye díszoklevelét.

  A hajdani diákok minden évben örömmel lépik át újra egykori iskolájuk küszöbét és örülnek a Mechwart mai eredményeinek, hiszen sokan közülük itt kapták meg azt a kiváló alapot, amelyre a későbbi életüket építeni tudták.  Az iskola tapasztalatai szerint, az „öregdiákok” szívesen térnek vissza alma materükbe, ahonnan akár sikeres karrierjük, cégvezetői pozícióikhoz vezető útjuk indult.

  GALÉRIA

  Technikusavató a Mechwartban

  P2056839.jpg
  P2067948.jpg
  P2078428.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A Debreceni Szakképzési Centrum piacképes szakmákat kínál minden korosztály számára

  A Debreceni Szakképzési Centrum piacképes szakmákat kínál minden korosztály számára

  Az érettségi vagy a szakmai bizonyítvány megszerzése után a frissen végzett diákok egy része már tudja, hogy az egyetem vagy a munkaerőpiac felé veszi-e az irányt, de előfordul az is, hogy nem feltétlenül tudják még eldönteni, mi legyen a következő lépés az életükben. A Debreceni Szakképzési Centrum számos remek lehetőséget kínál az érettségivel rendelkező fiatalok, a szakmát szerezni vágyó vagy a magukat átképezni kívánó ifjú felnőttek számára is.

  2024. júl. 15.
  DSZC
  Kezdetét vette a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány és a DSZC nyári táborainak sorozata

  Kezdetét vette a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány és a DSZC nyári táborainak sorozata

  A tábor célja az élményalapú pályaorientáción túl az, hogy megmutassa a fiataloknak a kistelepüléseken túli világ izgalmait és lehetőségeit – Debrecen városát, a középiskolákat, a vállalkozásokat, hogy lássák, milyen életutak közül választhatnak, valamint segítsék őket abban, hogy képesek legyenek kihozni magukból a maximumot és a későbbiekben sikeresen elhelyezkedhessenek a munkaerőpiacon.

  2024. júl. 11.
  DSZC
  Pro Meritis Interfacultatis díjat kapott a Debreceni Szakképzési Centrum

  Pro Meritis Interfacultatis díjat kapott a Debreceni Szakképzési Centrum

  A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának két diplomaosztó ünnepségén az oklevelek mellett számos kitüntetést is átadtak.

  2024. júl. 4.
  DSZC


  KIMIKK
  4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Debreceni Szakképzési Centrum

    4030 Debrecen, Fokos utca 12.

   • Telefon: 06-52/437-311

    E-mail: dszc@dszc.hu

    OM azonosító: 203033

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

    Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


   2024Debreceni Szakképzési Centrum