Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jan. 29.
DSZC

  Cívisházak diákjaink szemével – fotópályázat

  Cívisházak rejtett kincsei címmel nyílt kirakatkiállítás a Piac utcán. Tanulóink ismét remekeltek! A Péchy, a Brassai és a Bethlen-es diákok fotói is felkerültek a paravánokra.

  Cívisházak diákjaink szemével – fotópályázat

  A kirakatkiállítás-sorozatot 2023 tavaszán indította útjára a Cívis Ház Zrt., a Debreceni Városvédő és Szépítő Egyesülettel közösen, a város támogatásával. A Debrecen épített örökségének megóvása és megőrzése érdekében meghirdetett fotópályázat pályaműveiből látható egy válogatás a Piac utca kirakataiban. Több mint 70 fotópályázat érkezett, idén is hoztunk el díjat. Tavaly, az első fordulójában a cívisházak kilincsei voltak a középpontban, idén a másodikban pedig a cívisházak épületszobrai kerültek fókuszba.

  Tavaly, az előző fordulóban is volt már Péchy-s siker. Idén, a január 25-én csütörtökön nyílt kiállításon Péchy-s diákunk, Kertész László a legjobb öt között végzett. Díjazott fotója mellett, további két munkája is feltűnik, valamint egy másik tanulónk Takács Tamás fotóját is megtekinthetik az érdeklődők.

  Brassais diákunk Lakatos Máté különdíjban részesült.

  A korábbi fordulóban tavaly is szerepelt Bethlen-es fotó, amit Rajta Csaba készített. Az idei fordulóban tanulónk egyik fotója is színesíti a kirakatot. Szintén a legjobb öt alkotó között büszkélkedhet.

  A beérkezett fotók a bemutató kirakatkiállításon, a Piac utca 70-72 szám alatt tekinthetőek meg, március 9-ig.

  GALÉRIA

  Cívisházak diákjaink szemével – fotópályázat

  DSC_0604.jpg
  DSC_0584.jpg
  DSC_0590.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Együtt a fiatalok és Debrecen jövőjéért

  Együtt a fiatalok és Debrecen jövőjéért

  A Debreceni Tankerületi Központ és a Debreceni Szakképzési Centrum a tanulók beiskolázásának és karriertámogatásának fejlesztése érdekében erősítette meg együttműködését, melyről a felek sajtótájékoztatón számoltak be.

  2024. febr. 16.
  DSZC
  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Tanácskozást tartottunk a szakképzési rendszerben bekövetkezett közelmúltbeli változásokról, valamint a partneri együttműködések aktualitásairól és lehetőségeiről. Az eseménnyel régi hagyományt hívott életre centrumunk.

  2024. febr. 16.
  Beke Ivett
  CATL és DSZC stratégiai együttműködési megállapodás

  CATL és DSZC stratégiai együttműködési megállapodás

  Bővült a Debreceni Szakképzési Centrum partnereinek száma. Stratégiai együttműködést kötött a DSZC és a Contemporary Amperex Technology Hungary, melynek köszönhetően újabb lehetőségek nyílnak meg a szakképzést választó diákok előtt.

  2024. febr. 14.
  DSZC


  KIMIKK
  4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Debreceni Szakképzési Centrum

    4030 Debrecen, Fokos utca 12.

   • Telefon: 06-52/437-311

    E-mail: dszc@dszc.hu

    OM azonosító: 203033

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111 Felnőttképző engedélyszáma: E/2020/000310


   2024Debreceni Szakképzési Centrum